Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μπουτάκια κοτόπουλου καραμελωμένα

Μπουτάκια κοτόπουλου καραμελωμένα

Περιγραφή

Πεντανόστιμα μπουτάκια ψημένα στο φούρνο με μια υπέροχη γλυκιά σάλτσα.

Συστατικά

  • 12 μπουτάκια κοτόπουλου
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • χυμός από μισό λεμόνι
  • 3 σκελ. σκόρδου λιωμένες
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 4-5 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • αλάτι-πιπέρι
  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και βουτάμε μέσα τα μπουτάκια. Βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα να δέσουν τα υλικά.
  2. Τοποθετώ σε ταψάκι τα μπουτάκια με τη μαρινάδα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Εν τω μεταξύ καθώς ψήνονται, τα περιχύνουμε με ένα κουτάλι με τη μαρινάδα από πάνω για να καραμελώσουν.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Η συνταγή είναι της Ντίνας Νικολάου

Σας προτείνουμε