Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπριζόλες χοιρινές με μανιτάρια και πιπεριές

Μπριζόλες χοιρινές με μανιτάρια και πιπεριές

Περιγραφή

Μπριζόλες που λιώνουν στο στόμα!

Συστατικά

  • 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
  • 4 μανιτάρια κομμένα σε φέτες χοντρές
  • 2 πιπεριές πράσινες φέτες
  • 2 πιπεριές κόκκινες φέτες
  • 4 πατάτες μικρές σε κύβους μεγαλούτσικους
  • 1 κρεμμύδι ροδέλες
  • 1/2 λεμόνι
  • 2 κουταλιές μουστάρδα
  • αλάτι,πιπέρι, ρίγανη
  • λίγο λάδι
  1. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.Πασπαλίζουμε και με λίγη ρίγανη.
  2. Προσθέτουμε από πάνω και όλα τα υπόλοιπα υλικά και 1/2 ποτήρι νερό.
  3. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο.Χτυπάμε λίγο λάδι,λεμόνι,μουστάρδα και ρίγανη και περιχύνουμε το φαγητό μας.Συνεχίζουμε το ψήσιμο χωρίς αλουμινόχαρτο για περίπου 30 ώρα ή έως ότου γίνουν οι πατάτες.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε