Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Μύδια •*¨`*• Σαγανάκι...◕‿◕

Μύδια •*¨`*• Σαγανάκι...◕‿◕

Περιγραφή

Μία απλή, γρήγορη και πολύ γευστική συνταγή✿

Συστατικά

  •  Μύδια ( 1σακουλάκι κατεψυγμένα ή φρέσκα )
  •  2πιπεριές πράσινες
  •  1πιπεριά κόκκινη
  •  φρέσκια τριμμένη ντομάτα και συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
  •  1 ποτήρι λευκό κρασί
  •  Φέτα ( κατά προτίμηση, όσο θέλει ο καθένας )
  •  Λάδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, μαιδανό
  1. Στο τηγάνι βάζω: Λάδι, ντομάτα, πιπεριά (πράσινη + κόκκινη, εάν θέλω κ καυτερή..), αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, λίγο νερό για το βράσιμο. Όταν πάρει μια βράση βάζω τα μύδια και λίγο λευκό κρασί, τα βράζω για λίγη ώρα .. στο τέλος ρίχνω την φέτα με τον μαιδανό και γίνεται Super.!! εννοείται παρέα με τσίπουρο ή κρασί!!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε