Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Πέρκα με σπανάκι

Πέρκα με σπανάκι

Περιγραφή

Ελαφρύ νόστιμο πιάτο με λίγες θερμίδες

Συστατικά

  • 2 φιλέτα πέρκας περίπου 150 γρ.το ένα
  • ½ κιλό σπανάκι
  • 2 ντομάτες τριμένες
  • 4 κρεμυδάκια φρέσκα κομμένα ροδέλες
  • λίγη μαραθόριζα ψιλοκομμένη
  • λίγο μάραθο ψιλοκομμένο(το πράσινο μέρος της μαραθόριζας)
  • αλάτι,πιπέρι
  1. Πλένουμε καλά το σπανάκι και το κόβουμε.
  2. Πλένουμε την πέρκα και την στρώνουμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.
  3. Από πάνω βάζουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και το μάραθο (ρίζα και φύλλα)
  4. Προσθέτουμε και τις ντομάτες ,αλάτι, πιπέρι ,λίγο ελαιόλαδο ,λίγο νεράκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε