Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Παπαρδέλες καρμπονάρα

Παπαρδέλες καρμπονάρα

Περιγραφή

Ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος και μπέικον.

Συστατικά

  • ½ πακέτο παπαρδέλες
  • 100 γραμ. μπέικον καπνιστό
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά μαργαρίνη
  • αλάτι ,πιπέρι
  1. Βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό με μία κουταλιά λάδι να κρατάνε.
  2. Τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε.
  3. Σε τηγάνι σωτάρω ελαφρώς το μπέικον στη μαργαρίνη και προσθέτω την κρέμα γάλακτος.
  4. Αφήνω να πάρει μια βράση, αλατίζω και προσθέτω τις παπαρδέλες. Ανακατεύω και σερβίρω σε πιατέλα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Αν θέλουμε μπορούμε να πασπαλίσουμε με παρμεζάνα. Εγώ δεν είχα, αλλά ήταν πεντανόστιμες και έτσι.

Σας προτείνουμε