Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σνίτσελ χοιρινά με κόκκινη σάλτσα

Σνίτσελ χοιρινά με κόκκινη σάλτσα

Περιγραφή

Αυτή η σάλτσα ταιριάζει ιδανικά με τα σνίτσελ. Την φτιάχνει η μητέρα μου χρόνια. Είναι συνταγή από τη Γερμανία.

Συστατικά

  • ½ κιλό χοιρινό κρέας για σνίτσελ
  • 2 αυγά
  • 1 φακελάκι φρυγανιά τριμμένη
  • λίγο αλεύρι
  • αλάτι,πιπέρι
  • αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
  • για τη σάλτσα
  • 1 κρεμμύδι ροδέλες
  • 1 κόκκινη πιπεριά ροδέλες
  • 1 κουτάκι μανιτάρια κονσέρβα
  • ½ κούπα κέτσαπ
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι,πιπέρι
  1. Πλένουμε τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε 3 πιάτα. Ένα με αλεύρι, ένα με 2 αυγά χτυπημένα και ένα με τη φρυγανιά.
  2. Βάζουμε το λάδι να κάψει και περνάμε τα σνίτσελ πρώτα από το αλέυρι, μετά από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τα βάζουμε στο τηγάνι.
  3. Τα αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν και τα αλλάζουμε πλευρά.
  4. Για τη σάλτσα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι λίγο νερό και 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αχνίζουμε τα κρεμμύδια . Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την κέτσαπ. Περιμένουμε να πάρουν μια βράση και σβήνουμε τη φωτιά.
  5. Βάζουμε τα σνίτσελ σε πιατέλα και από πάνω περιχύνουμε τη σάλτσα. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και μπυρίτσα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε