Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σολομός με πικάντικη σάλτσα

Σολομός με πικάντικη σάλτσα

Περιγραφή

Σολομός με κόκκινη σάλτσα ,άνηθο και κρεμμυδάκι.

Συστατικά

  • 2 φέτες σολομού
  • 250 γρ. τριμμένη ντομάτα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 4 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
  • αλάτι χοντρό, πιπέρι
  • 1 σφηνάκι βότκα
  • πιπέρι καγιέν
  1. Αλατίζουμε με το χοντρό αλάτι το σολομό και σε τηγάνι αντικολλητικό με ρίγες βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε και από τις 2 μεριές προσέχοντας να μην διαλυθεί.
  2. Αφαιρούμε το σολομό από το τηγάνι και συνεχίζουμε το ψήσιμο στο φούρνο.
  3. Στο τηγάνι που ήταν ο σολομός ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μετά το σκόρδο και το κρεμμυδάκι.
  4. Στη συνέχεια σβήνουμε με τη βότκα και προσθέτουμε τη σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά αφήνοντας να σιγοβράσει μέχρι να δέσει.
  5. Βγάζουμε τα φιλέτα από το φούρνο και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε