Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σπαγγέτι aglio olio

Σπαγγέτι aglio olio

Περιγραφή

Νόστιμα ζυμαρικά με σκόρδο ,ελαιόλαδο και βασιλικό. Η νοστιμιά της απλότητας!

Συστατικά

  • 500 γρ σπαγγέτι Νο 6
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • μπούκοβο κατά βούληση
  • μία χούφτα βασιλικός ψιλοκομμένος
  • τριμμένη παρμεζάνα κατά βούληση
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια μας , σε κατσαρόλα με νερό, 1 κουταλιά αλάτι και 1 κουταλιά ελαιόλαδο, να κρατάνε. Τα σουρώνουμε και τα αλατίζουμε.
  2. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το σκόρδο. Το σοτάρουμε να γυαλίσει και ρίχνουμε ½ φλιτζάνι από το ζωμό που έβρασαν τα μακαρόνια. Προσθέτουμε το μπούκοβο και το βασιλικό και κατευθείαν τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε.
  3. Σερβίρουμε σε πιατέλα ,πασπαλίζοντας με παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Στολίζουμε με φρέσκο βασιλικό και επιπλέον μπούκοβο αν θέλουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε