Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Συκώτι αλα Βενετσιάνα

Συκώτι αλα Βενετσιάνα

Περιγραφή

Το περίφημο συκώτι από τη Βενετία.Την συνταγή μας την έδωσε η πολυταξιδεμένη φίλη μου.

Συστατικά

  • ½ κιλό συκώτι
  • 2 κρεμμύδια σε ροδέλες
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • λίγο ελαιόλαδο
  • λίγο φρέσκο βούτυρο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  1. Πλένουμε το συκώτι και το κόβουμε σε λωρίδες.Σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σωτάρουμε τα κρεμμύδια ελαφρώς να γυαλίσουν.
  2. Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και προσθέτουμε λίγο λάδι ακόμη ανεβάζουμε την ένταση της εστίας και προσθέτουμε το συκώτι.
  3. Αφήνουμε το συκώτι να ψηθεί ανακατεύοντας το και προς το τέλος προσθέτουμε τα κρεμμύδια,το βούτυρο και τον μαϊντανό.
  4. Τοποθετούμε σε πιατέλα και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε