Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Τηγανιά με βαλσάμικο

Τηγανιά με βαλσάμικο

Περιγραφή

Μια τηγανιά χοιρινή καραμελωμένη και πεντανόστιμη!

Συστατικά

  • 1 κιλό τηγανιά χοιρινή
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού κρασί κόκκινο ξηρό
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • αλάτι
  1. Βάζουμε την τηγανιά σε αντικολλητικό τηγάνι και ανάβουμε το μάτι. Προσθέτουμε λίγο νεράκι, περίπου ½ ποτήρι του νερού και το ελαιόλαδο.
  2. Ανακατεύουμε και αλατίζουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσει η τηγανιά και να μαλακώσει.
  3. Σε ένα ποτήρι βάζουμε το βαλσάμικο, το κρασί , τη ζάχαρη και ανακατεύω.
  4. Περιχύνουμε με αυτό την τηγανιά λίγο πριν γίνει και περιμένουμε να καραμελώσει.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε