Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τορτελίνια αλα κρεμ

Τορτελίνια αλα κρεμ

Περιγραφή

Τορτελίνια με γέμιση 4 τυριά με μπέικον και μανιτάρια.

Συστατικά

  • 1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση 4 τυριά
  • 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 2-3 ασπρομανίταρα σε κομματάκια
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος φυτική
  • γκούντα τριμμένη 100 γρ.
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας να κρατάνε.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μανιτάρια και το μπέικον.
  3. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος , λίγο αλάτι και αφήνουμε να πάρει μια βράση και αμέσως μετά τα τορτελίνια. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε την τριμμένη γκούντα. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε