Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τσιπούρες γεμιστές

Τσιπούρες γεμιστές

Περιγραφή

Τσιπούρες γεμιστές με πιπεριά φλωρίνης και σάλτσα λεμονιού με φρέσκο κρεμμυδάκι.

Συστατικά

  • 2 τσιπούρες
  • 1 πιπεριά φλωρίνης σε λωρίδες
  • ½ ντομάτα σε φετούλες
  • χοντρό αλάτι
  • 1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
              Για τη σάλτσα
  • ½ λεμόνι
  • ½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα λεμονιού(1/4 του κουταλιού)
  • αλάτι
  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις τσιπούρες . Γεμίζουμε την κοιλιά τους με την πιπεριά και τη ντομάτα, αλατίζουμε και τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί ελαφρώς λαδωμένο.
  2. Τις πασπαλίζουμε με κόκκινο πιπέρι και χοντρό αλάτι. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά σε δυνατό φούρνο και άλλα 15-20 λεπτά περίπου χωρίς αλουμινόχαρτο.
  3. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και περιχύνουμε τις τσιπούρες

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Συνοδέψτε με βλήτα βραστά.

Σας προτείνουμε