Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τόνος σε κρούστα από σουσάμι

Τόνος σε κρούστα από σουσάμι

Περιγραφή

Τόνος με wasabi σε κρούστα από σουσάμι και σάλτσα από σόγια και τζίντζερ.

Συστατικά

  • 400γρ φιλέτο φρέσκου τόνου
  • 10γρ πάστα wasabi (κινεζικο αγριοράπανο)
  • 30ml σόγια
  • 100 γρ σουσάμι
  • 10γρ τζίντζερ
  • 1/2 κουταλιά σούπας λάδι
  1. Μαρινάρουμε τον τόνο στην σόγια και στο τζίντζερ για 30 λεπτά
  2. Αλοιφουμε την παστα wasabi στον τονο και μετα το πανάρουμε με το σουσαμι
  3. Σε τηγάνι προσθέτουμε το λάδι και σωτάρουμε τον τόνο ανάλογα το ψήσιμο που επιθυμούμε.
  4. Αφαιρούμε τον τον τόνο από το τηγάνι.Στο ιδιο τηγανι ριχνουνε την μαρινάδα όταν το τηγάνι είναι ζεστό για να γινει η σάλτσα

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε