Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Φαγκρί με θυμάρι

Φαγκρί με θυμάρι

Περιγραφή

Φαγκρί γεμιστό με άνηθο και θυμάρι ψημένο στο γκριλ.

Συστατικά

  • 1 φαγκρί
  • ½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
  • 1 κουταλιά θυμάρι αποξηραμένο
  • χοντρό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • χυμός από 1/2 -1 λεμόνι
  • ½ φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  1. Πλένουμε το φαγκρί και το καθαρίζουμε ή ζητάμε από τον ψαρά μας να το καθαρίσει.
  2. Γεμίζουμε την κοιλιά του με τον άνηθο, το θυμάρι και χοντρό αλάτι. Πασπαλίζουμε και από πάνω λίγο χοντρό αλάτι. Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  3. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει περίπου 20 λεπτά.
  4. Σε ένα σέικερ βάζουμε το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο ,το χτυπάμε και περιχύνουμε το ψάρι μας.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε