Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Φιλέτο κοτόπουλο με ελιές και κάπαρη

Φιλέτο κοτόπουλο με ελιές και κάπαρη

Περιγραφή

Φιλετο κοτόπουλο με ελιές και κάπαρη σε σάλτσα ταχινιού μουστάρδας.

Συστατικά

  • 1 φιλέτο κοτόπουλου
  • 1 κουταλάκι κάπαρη
  • 1 κουταλάκι ελιές μαύρες σε ροδέλες
  • 2 κρεμμυδάκια σε ροδελίτσες
  • χοντρό αλάτι
  • για τη σάλτσα
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • 2 κουταλιές ταχίνι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές νερό
  1. Πλένουμε το φιλέτο και το αλατίζουμε. Σε σχαροτήγανο με ελάχιστο ελαιόλαδο , το ψήνουμε και από τις 2 πλευρές για 3 λεπτά.
  2. Χτυπάμε τα υλικά της σάλτσας με αυγογδάρτη. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ταψάκι, από πάνω βάζουμε το κρεμμυδάκι, την κάπαρη και τις ελιές και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
  3. Ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς περίπου 20 λεπτά ανάλογα με το πόσο χοντρό είναι το φιλέτο μας. Συνοδεύουμε με άγριο ρύζι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε