Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Φιλετάκια χοιρινά με μπύρα και μανιτάρια

Φιλετάκια χοιρινά με μπύρα και μανιτάρια

Περιγραφή

Υπέροχο πιάτο, ιδανικό για τραπέζι.

Συστατικά

  • 1 ψαρονέφρι σε φέτες
  • ½ ποτήρι μπύρα
  • 4 ασπρομανίταρα σε φέτες
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
  1. Σωτάρουμε σε λίγο λάδι τα φιλετάκια με τα μανιτάρια.
  2. Σβήνουμε με την μπύρα και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να πάρει μιαβράση σε δυνατή φωτιά.
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμάνουμε να δέσει η σάλτσα μας.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

Σας προτείνουμε