Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Χοιρινή Τηγανιά✿

Χοιρινή Τηγανιά✿

Περιγραφή

Μία απλή, εύκολη και εύγευστη συνταγή❤

Συστατικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο κομματάκια
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 2 κρεμμύδια
  • 6 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές
  • 1 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  1. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι μας και τσιγαρίζουμε το κρέας. Ρίχνουμε μέσα και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα μαζί με το αλάτι, το πιπέρι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά.
  2. Σε περίπου 20 λεπτά ρίχνουμε μέσα το κρασί και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
  3. Μετά ρίχνουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τη σάλτσα από την ντομάτα, μαζί με λίγο νερό και το αφήνουμε να σιγοβράζει για περίπου 1 ώρα ( το αφήνουμε να σιγοβράσει για να μαλακώσει το κρέας ).
  4. Το σερβίρουμε μαζί με τηγανιτές πατάτες ή ρυζάκι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορούμε να βάλουμε φρέσκιες κόκκινες - πράσινες πιπεριές, μανιτάρια και μπούκοβο !!

Σας προτείνουμε