Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Ψαρονέφρι λουκουμάδες

Ψαρονέφρι λουκουμάδες

Περιγραφή

Ένα εντυπωσιακό φαγητό, εγγυημένη νοστιμιά! Ψαρονέφρι τηγανιτό, βουτηγμένο με έναν πολύ γευστικό χυλό πατάτας!

Συστατικά

  • 600 γραμ. ψαρονέφρι
  • 2 αυγά
  • 1 πακέτο έτοιμο πουρέ
  • 3 κουταλιές αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μισό κύβο λαχανικών
  1. Ετοιμάζουμε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες, δηλαδή σε μια κατσαρόλα βάζουμε ένα φλυτζάνι εβαπορέ και 3 φλυτζάνια νερό, λίγο αλάτι, πιπέρι και τον κύβο.
  2. Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται το γάλα βάζουμε το μείγμα πατάτας και ανακατεύουμε.
  3. Τέλος, βάζουμε μία κουταλιά βούτυρο.
  4. Στη συνέχεια, βάζουμε τα αυγά, (αφού κρυώσει λίγο ο πουρές) και το αλεύρι.
  5. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα βουτάμε στο χυλό και τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Εγώ δοκίμασα την συνταγή έτσι ακριβώς και ήταν υπέροχη! Καλό θα ήταν να μην βάλετε όλον τον πουρέ. Σερβίρισα τα φιλέτα με ρύζι basmati.

Σας προτείνουμε