Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Ψαρονέφρι με μπέικον

Ψαρονέφρι με μπέικον

Περιγραφή

Χοιρινά φιλετάκια με μπέικον και κρέμα γάλακτος.

Συστατικά

  • 1 ψαρονέφρι μισού κιλού σε φέτες
  • 100 γρ. μπέικον σε φετάκια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
  • 250-300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • λίγο ελαιόλαδο
  1. Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να χτυπήσει λίγο τις φετούλες από το ψαρονέφρι.Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το ψαρονέφρι για 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μπέικον. Σοτάρουμε για 3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Αφήνουμε να σιγοβράσουν με το κρασί ώσπου να μείνει με πολύ λίγα υγρά. Αμέσως περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μια βράση μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε