Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Πέννες αραμπιάτα

Πέννες αραμπιάτα

Περιγραφή

Πέννες αραμπιάτα με ελιές και καυτερή πιπεριά..

Συστατικά

1 πακέτο πέννες
για τη σάλτσα
4 ντομάτες ώριμες τριμμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 πιπερίτσα τσίλι
1/2 κρεμμίδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες σε ροδέλες
λίγο φρέσκο βασιλικό
ελαιόλαδο
αλάτι
2/3 φλιτζανιού ρεγκάτο για το πασπάλισμα

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας. Εν τω μεταξύ σε τηγάνι με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο που καίει σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και την πράσινη πιπεριά για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το τσίλι , το αλάτι, και αφήνουμε να πάρει μια βράση .Προσθέτουμε τον βασιλικό και τις ελιές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μεταφέρουμε τα ζυμαρικά με μία τρυπιτή κουτάλα στο τηγάνι. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά ,αφαιρούμε το τσίλι και προσθέτουμε το τυρί. Αποσύρουμε και σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε