Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Παγωτό με αβοκάντο

Παγωτό με αβοκάντο

Περιγραφή

Ένα παγωτό με υπέροχη γεύση και υφή! Τα παιδιά δεν θα καταλάβουν ότι περιέχει αβοκάντο γιατι η γεύση του θυμίζει παγωτό σοκολάτα!

Συστατικά

1 αβοκάντο ώριμο καθαρισμένο 1/4 κούπας σιρόπι αγαύης 3 κουταλιές σούπας κακάο σε σκόνη 1/2 κούπα γάλα αμυγδάλου
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Βάζουμε σε τάπερ στην κατάψυξη για 5 ώρες και είναι έτοιμο. Όταν το βγάλουμε από την κατάψυξη, το αφήνουμε 5 λεπτά και σερβίρουμε!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε