Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Καρότα με άρωμα πορτοκαλιού

Καρότα με άρωμα πορτοκαλιού

Περιγραφή

Καρότα σωτέ με πορτοκάλι και γλυκάνησσο.

Συστατικά

4 καρότα μεγάλα
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1/4 κουταλάκι γλυκάνησσο
1 κουταλιά μαργαρίνη
χυμό από 2 πορτοκάλια
αλάτι
  1. Κόβουμε τα καρότα σε φέτες και τα βράζουμε για λίγα λεπτά , να μη μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε.
  2. Σε τηγανάκι βάζουμε τη μαργαρίνη να κάψει και ρίχνουμε τα καρότα. Τα γυρίζουμε και τα σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού.
  3. Αλατίζουμε και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε 2-3 λεπτά να σιγοβράσουν.
  4. Έτοιμα να τα σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορεί να συνοδεύσει το ψάρι, το κρέας .

Σας προτείνουμε