Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Ρολάκια κοτόπουλου με φέτα και πέστο βασιλικού

Ρολάκια κοτόπουλου με φέτα και πέστο βασιλικού

Περιγραφή

Ρολάκια κοτόπουλου γεμισμένα με φέτα και πέστο βασιλικού.

Συστατικά

650 γρ φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι(6 μικρά φιλετάκια)
150γρ φέτα σε τρίμματα
3 κουταλιές πέστο βασιλικού
φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
αλάτι χοντρό
έξτρα πέστο βασιλικού για να αλείψουμε τα φιλέτα
ελαιόλαδο

Παίρνουμε τα φιλέτα μας, τα αλατίζουμε και τα αλείφουμε με πέστο και λίγο ελαιόλαδο, ελάχιστο. Τα βάζουμε στο ψυγείο.
Εν το μεταξύ ανακατεύουμε τα τρίμματα φέτας με το πέστο και τα φυλλαράκια βασιλικού και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο.
Βγάζουμε τα φιλέτα και γεμίζουμε το καθένα με λίγο από τη γέμιση. Κλείνουμε σε ρολάκια και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Τα ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν) στους 180 βαθμούς σε ταψάκι που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο και από πάνω ρίχνουμε και όση μαρινάδα περίσσεψε.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και προσεχτικά αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε