Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μπακαλιάρος με κρεμμύδια και σταφίδες

Μπακαλιάρος με κρεμμύδια και σταφίδες

Περιγραφή

Μια διαφορετική πρόταση για την 25η Μαρτίου...

Συστατικά

1 κιλό μπακαλιάρο αλμυρό 4 κρεμμύδια σε φέτες 3 ντομάτες μέτριες σε φέτες 1 φλιτζάνι του τσαγιού σταφίδες ξανθές 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια μαϊντανός 1/3 ματσάκι ψιλοκομμένος 2 κουταλιές πελτές ντομάτας 2 κούπες νερό
Ξαλμυριζουμε τον μπακαλιάρο για 48 ώρες αλλάζοντας το νερό κάθε 5-6 ώρες. Σε ένα βαθύ μπωλ βάζουμε ολα τα υλικά, ανακατεύουμε, απλώνουμε στο ταψάκι μας ,αλατιζουμε ελαφρώς, και απο πάνω απλώνουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου. Βάζουμε και λίγο ελαιόλαδο, περίπου 1/2 φλιτζάνι και ψήνουμε στο φούρνο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 20 λεπτά και άλλα 20 χωρίς στους 190 βαθμούς.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε