Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σπαγγέτι Με Λεμόνι,Φέτα και Βασιλικό

Σπαγγέτι Με Λεμόνι,Φέτα και Βασιλικό

Περιγραφή

Συστατικά

  • ½ κιλό σπαγγέτι
  • ¼ φλ. Τσαγιού ελαιόλαδο
  • Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
  • 1/3 φλ. Τσαγιού παρμεζάνα
  • 2 κ.σ. φρεσκοκομμένος βασιλικό
  • 200γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 κ.σ. ψημένο κουκουνάρι
Βράζουμε τα μακαρόνια βάσει των οδηγιών του πακέτου. Σουρώνουμε αλλά κρατάμε ποσότητα νερού ίση με 2 κουταλιές της σούπας μέσα στην κατσαρόλα. Αμέσως ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στην κατσαρόλα, χωρίς να τα κρυώσουμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού, την παρμεζάνα, τον βασιλικό και τη φέτα. Ανακατεύουμε καλά, σερβίρουμε και από πάνω γαρνίρουμε με το ψημένο κουκουνάρι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Περισσότερες συνταγές του σεφ θα βρέιτε στο https://www.tzispot.com/

Σας προτείνουμε