Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπιφτέκια γεμιστά με μοτσαρέλα

Μπιφτέκια γεμιστά με μοτσαρέλα

Περιγραφή

Μπιφτέκια αρωματισμένα με κόκκινη πιπεριά και βασιλικό γεμιστά με μοτσαρέλα.

Συστατικά

600 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
1 πιπεριά φλωρίνης
φύλλα βασιλικού
1/4 ματσάκι μαϊντανός
1 κρεμμύδι
1 κουταλάκι μυλόξυδο
1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι γρυγανιά τριμμένη
αλάτι
μοτσαρέλα τριμμένη
Καθαρίζουμε την πιπεριά από τα σπόρια και τη βάζουμε στο μούλτι μαζί με το κρεμμύδι, το βασιλικό, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο. το ξύδι και πολτοποιούμε.
Αλατίζουμε τον κιμά, προσθέτουμε ρίγανη και ζυμώνουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε και τη φρυγανιά και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε.
Αφήνουμε λίγο τον κιμά στο ψυγείο. Πλάθουμε μπιφτέκια αφού στη μέση γεμίσουμε πρώτα με μοτσαρέλα και βάζουμε σε ταψί λαδωμένο να ψηθούν στους 180 βαθμούς για περίπου 25-30 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε