Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Γεμιστές πολύχρωμες πιπεριές με κοτόπουλο και σπανάκι

Γεμιστές πολύχρωμες πιπεριές με κοτόπουλο και σπανάκι

Περιγραφή

Δοκιμάστε να κάνετε τα γεμιστά αλλιώς! Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική..

Συστατικά

6 πιπεριές πολύχρωμες μεγάλες

1 στήθος κοτόπουλου σε κομματάκια

200 γρ σπανάκι  ζεματισμένο και κομένο

Λίγο φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο

150 γρ  ένταμ  

200 γρ  μιζήθρα σε τρίμματα

6 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

Αλάτι, ελαιόλαδο

Πλένουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια και τα καπάκια. Τις αραδιάζουμε όρθιες στο ταψάκι μας και τις αλατίζουμε.

Ετοιμάζουμε την γέμιση. Σε λίγο ελαιόλαδο που καίει σωτάρουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου μέχρι να πάρει χρώμα, γυρίζοντας και από την άλλη μεριά. Προσθέτουμε το σπανάκι και τον άνηθο ,την κρέμα γάλακτος και αλάτι και αφού πάρει μια βράση αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.

Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα, κλείνουμε τα καπάκια ,ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε για 20 λεπτά ,στους 200 βαθμούς, καλύπτοντας με αλουμινόχαρτο τις πιπεριές. Μετά το εικοσάλεπτο ,αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 15 λεπτά στους  180 βαθμούς ή μέχρι να πάρουν χρώμα οι πιπεριές.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε