Βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό με 1 κουταλιά ελαιόλαδο.
Τα σουρώνουμε κάτω από κρύο νερό ,προσθέτουμε αλάτι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και τα ανακατέυουμε για να μην κολλάνε.Το ελαιόλαδο βοηθάει σ αυτό. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα μεταφέρουμε σε πυρέξ. Βάζουμε τα τυριά, τη γαλοπούλα και την πιπεριά φλωρίνης, και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Στο σημείο αυτό μπορούμε να τα σκεπάσουμε με πλαστική μεμβράνη και να τα βάλουμε στο ψυγείο για να τα ψήσουμε την επόμενη μέρα.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ. Σε κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το αλέυρι ανακατεύοντας ζωηρά με σίρμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το μισό γάλα, αλάτι, μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε με το σίρμα ,να μη σβολιάσει. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο γάλα και ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στο μάτι μέχρι να πήξει , ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με την μπεσαμέλ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η μπεσαμέλ.