Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού

Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού

Περιγραφή

Αρωματικά κουλουράκια πορτοκαλιού.

Συστατικά

1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αραβοσιτέλαιο 1 κούπα χυμό πορτοκαλί φρεσκοστυμμένο 2 βανίλιες 550 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, τη ζάχαρη και τον χυμό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις βανίλιες και το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύουμε να σχηματίσουμε ζύμη. Δεν ζυμώνουμε , δεν παιδεύουμε τη ζύμη. Πλάθουμε σε κουλουράκια και ψήνουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις. Έτοιμα!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε