Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σοκολατάκια νηστίσιμα γεμιστά με χαλβά και αμύγδαλα

Σοκολατάκια νηστίσιμα γεμιστά με χαλβά και αμύγδαλα

Περιγραφή

Συστατικά

165 γρ κουβερτούρα
1 κουταλιά μαργαρίνη
60 γρ χαλβάς εμπορίου σε κυβάκια
2 κουταλιές αμύγδαλα χοντροσπασμένα
χυμό από ένα μανταρίνη

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, με τη μαργαρίνη και το χυμό μανταρινιού.Αφήνουμε στην άκρη να γίνει χλιαρή. Προσθέτουμε σε ένα μπωλ τη λιωμένη κουβερτούρα, το χαλβά και τα αμύγδαλα και βάζουμε για 20 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει λίγο το μίγμα για να μπορέσουμε να πλάσουμε μπαλάκια. Φτιάχνουμε μπαλάκια τα οποία μπορούμε αν θέλουμε να τα κυλίσουμε σε πικρό κακάο  ή σπασμένους ξηρούς καρπούς.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε