Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Περιγραφή

Μία πίτα εύκολη με κολοκύθι χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουμε φύλλα!

Συστατικά

  • 1 ποτήρι γάλα
  • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια ψιλοκομμένο κολοκύθι
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 1/2 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 250 γρ. φέτα σε τρίμματα
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • αλεύρι φαρινάπ όσο σηκώσει( για να γίνει η ζύμη σαν του κέικ)
  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα στρώνουμε σε ταψί, που έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει ελαφρώς.
  2. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει, περίπου 50 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε