Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Πίτα λαχανικών στον φούρνο

Πίτα λαχανικών στον φούρνο

Περιγραφή

Λαχταριστή εύκολη και οικονομική συνταγή πίτας λαχανικών από την Ανατολή

Συστατικά

  • Μισό κιλό σπανάκι
  • 3 πράσα
  • 2 πατάτες
  • 1 καρότο
  • 2 αυγά
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πακέτο μπέκιν πάουντερ
  • 100 γρ λευκό τυρί
  • 50 γρ κασέρι
  • λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι
  1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα τσιγαρίζουμε. Καθαρίζουμε και προσθέτουμε το σκόρδο. Τρίβουμε τις πατάτες και το καρότο, τα προσθέτουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Κατόπιν προσθέτουμε και το σπανάκι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν κρυώσει το μείγμα μας προθέτουμε το μπέκιν πάουντερ. Στην συνέχεια τρίβουμε την μισή ποσότητα τυριού, προσθέτουμε τα αυγά, 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, το ρίχνουμε στα λαχανικά και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και τρίβουμε από πάνω το υπόλοιπο τυρί. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 C και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
  2. Καλή σας όρεξη

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε