Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Στρούντελ

Στρούντελ

Περιγραφή

Αλμυρό στρούντελ με φύλλο σφολιάτας και γέμιση από μανιτάρια και κόκκινη πιπεριά

Συστατικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 4 ασπρομανίταρα κομμένα σε κομμάτια
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 100 γρ.γκούντα τριμμένο
  • 1 κρόκο για το άλειμμα
  • αλάτι ,πιπέρι κατά βούληση
  1. Ετοιμάζω τη γέμιση. Σωτάρω σε λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια, την πιπεριά και το κρεμμύδι.
  2. Αφήνω να κρυώσουν λίγο και προσθέτω τα τυριά και τη μουστάρδα και ανακατεύω.
  3. Ανοίγω ένα φύλλο σφολιάτας και κατά μήκος της μακριάς πλευράς απλώνω τη γέμιση.
  4. Γυρίζω τις άκρες προς τα μέσα και τυλίγω σε ρολό.
  5. Τοποθετώ το ρολό σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αλείφω με τον κρόκο αυγού και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει.
  6. Αφήνω λίγο να κρυώσει και κόβω σε φέτες.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Ιδανικό για πολλές περιστάσεις.

Σας προτείνουμε