Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Πιτούλες ολικής με φέτα

Πιτούλες ολικής με φέτα

Περιγραφή

Εύκολες πιτούλες ολικής άλεσης με φέτα!

Συστατικά

1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
1/2 κεσεδάκι ελαιόλαδο
3 κεσεδάκια αλεύρι ολικής
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
250 γρ φέτα σε τρίμματα
2 κουταλάκια μαργαρίνη
λίγο σουσάμι για το πασπάλισμα

Σε ένα βαθύ μπωλ βάζουμε 3 κουταλιές χλιαρό νερό,τη μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Προσθέτουμε το γιούρτι, το αλάτι, το λάδι, ανακατεύουμε και σιγά σιγά το αλέυρι. Ζυμώνουμε απαλά και αφήνουμε το ζυμαράκι μας να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Χωρίζουμε σε 5 μπαλάκια και ανοίγουμε στρόγγυλα φυλλαράκια με τα χέρια μας. Γεμίζουμε με φέτα και κλείνουμε σε μισοφέγγαρα. Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με σουσάμι και βάζουμε στην κάθε πιτούλα από 1/3 κουταλάκι μαργαρίνη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε