Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Λικέρ Ρόδι!!!!!!

Λικέρ Ρόδι!!!!!!

Περιγραφή

Συστατικά

  • Ζάχαρη ,κανέλλα ξυλάκι,κονιάκ,ρόδι.
  1. Όση ζάχαρη βάλετε, τόσο κονιάκ και τόσο ρόδια καθαρισμένα ,ολα μαζι τα βαζετε σε κατσαρόλα μαζι με 5- 6 γαρύφαλλα και 2 ξυλάκια κανέλλα τα βράζετε όσο για να πάρει βράση κανα 2 με 3 φορές.
  2. Μετά  τα αποσύρετε από τη φωτιά και αναμένετε 24 ώρες για να τα σουρώσετε περνώντας τα από τούλι ή ό,τι άλλο έχετε, τα σπόρια τα πατάτε καλά μέχρι να βγάλουν κι αλλο ζουμί για να γίνει πιο κόκκινο το λικέρ.
  3. Στη συνέχεια το βάζετε σε γιάλινο μπουκάλι και το διατηρείτε ! στην υγειά σας!!!!!!!!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Για να γινει σκούρο το λικέρ χρησιμοποιηστε κονιάκ σκούρο 4 με 5 αστέρων!!!!!!!

Σας προτείνουμε