Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Αυγόφετες

Αυγόφετες

Περιγραφή

Το τέλειο πρωινό. Το τρώμε σχεδόν κάθε Κυριακή. Και οι μικρές μου τρελαίνονται.

Συστατικά

  • 6 φέτες ψωμί
  • 2 αυγά
  • ½ ποτήρι γάλα
  • αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα(λίγο)
  1. Ζεστένουμε το λάδι σε ένα τηγάνι.
  2. Χτυπάμε τα αυγά με τον αυγογδάρτη και προσθέτουμε το γάλα. Χτυπάμε να ανακατευθούν τα υλικά.
  3. Βουτάμε μία μία τη φέτα στο μίγμα και τη βάζουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε από τη μία πλευρά μέχρι να ροδίσει και γυρίζουμε και από την άλλη.
  4. Τις βάζουμε σε πιατέλα στην οποία έχουμε στρώσει λίγο χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι.
  5. Αφαιρούμε το χαρτί και απολαμβάνουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Συνοδεύουμε με φέτα ή ζάχαρη ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Σας προτείνουμε