Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Βάφλες

Βάφλες

Περιγραφή

Υπέροχο γλυκό για τον καφέ μας με φίλους!

Συστατικά

  • 250 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • ¼ κουταλάκι αλάτι
  • 4 αυγά
  • 4 κουταλιές σούπας κορν φλάουερ
  • ½ ποτήρι νερό
  • 1 ποτήρι γάλα
  • αλεύρι όσο πάρει για να γίνει η ζύμη λίγο πιο σφιχτή από της κρέπας
  1. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά αφήνοντας τελευταίο το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα και είναι έτοιμο το μίγμα μας.
  2. Ζεσταίνουμε τη βαφλιέρα, αλείφουμε με λίγη μαργαρίνη και ψήνουμε τις βάφλες μας.
  3. Σερβίρουμε με παγωτό, μερέντα και σιρόπι σοκολάτας.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε