Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπάρες με βρώμη και φυστικοβούτυρο

Μπάρες με βρώμη και φυστικοβούτυρο

Περιγραφή

Μπάρες με βρώμη , φυστικοβουτυρο και σοκολάτα. Ιδανικό για το πρωινό μας!

Συστατικά

3 κούπες βρώμη (νιφάδες) 1/3 κούπας κοπανισμένους ξηρούς καρπούς της επιλογής μας 1 βανιλίνι 1 αυγό 1/2 κούπας φυστικοβούτυρο 1/3 κούπας και 2 κουταλιές σούπας μέλι 1/2 κούπα σταγόνες σοκολάτας μαύρης
Βαζουμε σε ενα μπολ την βρώμη με την βανιλίνι και τους ξηρούς καρπούς . Ζεσταίνουμε το μέλι με το φυστικοβουτυρο ίσα ίσα να αποκτήσουν πιο ρευστή μορφη( εγώ το βάζω στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα ). Ρίχνουμε το μέλι και το φυστικοβούτυρο στο μπολ με την βρώμη και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να υγραθεί καλά το μίγμα με την βρώμη. Και τέλος προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε να πάνε παντού. Στο ταψάκι του μπράουνι το τετράγωνο βάζουμε το μίγμα σε αντικολλητικό χαρτί, και πατάμε με ένα κουτάλι καλά από πάνω.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 14 λεπτά. Χαράζουμε μόλις βγάλουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν .

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε