Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Ψωμάκια γεμισμένα με αυγό!

Ψωμάκια γεμισμένα με αυγό!

Περιγραφή

Ψωμάκια γεμισμένα με αυγά ψημένα στο φούρνο.....ένα δυναμωτικό και πεντανόστιμο πρωινό!!!

Συστατικά

Ψωμάκια μαργαρίτα
αυγά (όσα ψωμάκια τόσα αυγά)
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
μυρωδικά(ρίγανη,μπούκοβο,θυμάρι)
λίγη μοτσαρέλα τριμμένη

Κόβουμε το πάνω μέρος από τα ψωμάκια (τα καπάκια) και αδειάζουμε την ψίχα. Ραντίζουμε το εσωτερικό τους με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και λίγα μυρωδικά και αλάτι. Σπάμε ένα ένα τα αυγά προσεχτικά να μην σπάσει ο κρόκος και ρίχνουμε μέσα σε κάθε ψωμάκι ένα αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου ή μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έχει ψηθεί το ασπράδι. Λίγο πριν να ολοκληρωθεί το ψήσιμο, προσθέτουμε σε κάθε ψωμάκι γύρω γύρω από τον κρόκο και λίγη τριμμένη μοτσαρέλα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε