Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπάρες βρώμης με σοκολάτα χωρίς ψήσιμο

Μπάρες βρώμης με σοκολάτα χωρίς ψήσιμο

Περιγραφή

Μπάρες βρώμης χωρίς ψήσιμο...με σοκολάτα!

Συστατικά

1 1/2 κούπα βρώμη 1 1/2 κούπα μούσλι 150 γρ μαργαρίνη 1/2 κούπα μαύρη ζάχαρη 2 βανιλίνες 1/2 φλιτζανι σταφίδες 1 κουβερτούρα 50 γρ μαργαρίνη
Ανακατεύουμε τη βρώμη με το μούύσλι και τις σταφίδες. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε τη μαργαρίνη (150 γρ)με τη ζάχαρη και τις βανιλίνες και προσθέτουμε μέσα το μίγμα βρώμης μούύσλι και ανακατεύουμε να ενςωματωθουν ολα τα υλικά. Ταυτόχρονα σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε τη μαργαρίνη (50γρ) με την κουβερτούρα. Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι στρώνουμε τη μισή ποσότητα βρώμης μούσλι απο πάνω απλώνουμε την λιωμένη κουβερτούρα και απο πάνω επικαλύπτουμε με το υπόλοιπο μίγμα βρώμης, περίπου ύψους 2 εκατοστων. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον να παγώσει. Κόβουμε σε κομμάτια και έτοιμες οι μπάρες!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε