Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μπάρες με βρώμη και μπανάνα

Μπάρες με βρώμη και μπανάνα

Περιγραφή

Νόστιμο και υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες!

Συστατικά

1 κούπα βρώμη 1/3 κούπας δημητριακά ολικής με μαύρη σοκολάτα σπασμένα 2 μπανάνες πολτοποιημένες 1 κουταλιά μέλι 2 κουταλιές σταφίδα μαύρη Ξύσμα απο 1 πορτοκάλι Λίγη κανέλα
Βαζούμε σε μια μπασίνα τις όλα τα υλικά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν καλά. Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα αδειάζω το μίγμα και το πατάω με ένα κουτάλι να έχει ύψος 1 περίπου εκατοστό. Το στρώνω έτσι ώστε να γίνει ορθογώνιο και το χαράζω σε ορθογώνιες μπάρες. Το ψήνω στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε