Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Πάστα λιαστής ντομάτας

Πάστα λιαστής ντομάτας

Περιγραφή

Μπορείτε να τη φάτε πάνω σε ρυζογκοφρέτα, ψωμί ή να τη βάλετε σε σάντουιτς. Είναι ωραία και για σάλτσα σε μακαρόνια

Συστατικά

  • 8-10 λιαστές τομάτες
  • 2κ.γ. πελτέ ντομάτας
  • 5κ.σ. ελαιόλαδο
  • 5κ.σ. τριμμένη ξερή μυτζήθρα
  • 1κ.σ. πράσινες ελιές σε ροδέλες
  • 1κ.σ. μαύρες ελιές σε ροδέλες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1κ.σ. ξύδι balsamiko
  1. Σε blender, ρίχνω όλα τα υλικά και διατηρώ το μίγμα σε ένα βαζάκι στο ψυγείο!...

 

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Την συνταγή μας την έστειλε η Βασιλική Παπαδοπούλου, διαιτολόγος-διατροφολόγος. Ευχαριστούμε Βασιλική!!!

Σας προτείνουμε