Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Λόλο ρόσο με μανούρι και αμύγδαλα

Λόλο ρόσο με μανούρι και αμύγδαλα

Περιγραφή

Μία δροσερή σαλάτα με λόλο ρόσο, ρόκα ,μανούρι τηγανητό και καβουρντισμένα αμύγδαλα!

Συστατικά

  • Λόλο ρόσο
  • Ρόκα
  • 1 φέτα μανούρι
  • 1 κουταλάκι παπαρουνόσπορο
  • 1 κουταλιά άσπρα αμύγδαλα ανάλατα
  • 5-6 ντοματίνια
  • Για το ντρέσινγκ
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά βαλσάμικο
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • αλάτι
  1. Πλένουμε τα σαλατικά μας και τα απλώνουμε στο πιάτο.
  2. Προσθέτουμε τα ντοματίνια.
  3. Πασπαλίζουμε το μανούρι με παπαρουνόσπορο και το τηγανίζουμε για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Το προσθέτουμε στο κέντρο της σαλάτας.
  4. Σε λίγο βούτυρο καβουρντίζουμε(σοτάρουμε) και τα αμύγδαλα και στολίζουμε τη σαλάτα γύρω γύρω.
  5. Χτυπάμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε