Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Μακαρονοσάλατα με τόνο και μαγιονέζα

Μακαρονοσάλατα με τόνο και μαγιονέζα

Περιγραφή

Κρύα σαλάτα με μακαρόνια, μαγιονέζα, τόνο και... αγγουράκι τουρσί!

Συστατικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια (πένες ή φιογκάκια)
  • 1 κονσέρβα τόνου μεγάλη
  • 5 αγγουράκια τουρσί
  • Για τη σάλτσα:
  • 6 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. κέτσαπ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  1. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
  2. Ανοίγετε την κονσέρβα τόνου, την στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο λεμόνι και κομματιάζετε.
  3. Βάζετε τα αγγουράκια στο μούλτι.
  4. Ετοιμάζετε την σάλτσα, ανακατεύοντας τα υλικά.
  5. Ανακατεύετε τα μακαρόνια, τον τόνο, τα αγγουράκια και την σάλτσα.
  6. Την βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε