Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μακαρονοσαλάτα με τόνο

Μακαρονοσαλάτα με τόνο

Περιγραφή

Είναι δροσερή και ελαφριά. Μπορεί να σταθεί και σαν κυρίως πιάτο, ιδίως για βραδινό.

Συστατικά

  • 250 γρ.βίδες
  • 1 κονσέρβα τόννου σε νερό
  • 1 ντοματούλα σφιχτή χωρίς τους σπόρους ψιλοκομμένη
  • λίγο βρασμένο καλαμπόκι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
  • ½ κεσεδάκι γιαούρτι
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι,πιπέρι
  1. Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και σουρώνουμε καλά.
  2. Τις τοποθετούμε σε βαθύ μπωλ και προσθέτουμε την ντομάτα, το καλαμπόκι και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε.
  3. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Σε σέικερ βάζουμε το γιαούρτι ,τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο ,αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε καλά.
  4. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.
  5. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε