Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Πατατοσαλάτα

Πατατοσαλάτα

Περιγραφή

Πατατοσαλάτα με κάπαρη και ντρέσινγκ μουστάρδας.

Συστατικά

  • 3 πατάτες βρασμένες με τη φλούδα
  • 2 κουταλιές κάπαρη
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
  • 1/2 φλιτζάνι άνηθος ψιλοκομμένος
  • αλάτι

            για το ντρέσινγκ

  • 1 ½ κουταλιά μουστάρδα
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • μισό λεμόνι στυμένο
  • ½ κουταλάκι θυμάρι
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες από τη φλούδα και τις κόβουμε κομμάτια.
  2. Τις βάζουμε σε σαλατιέρα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αλατίζουμε.
  3. Για το ντρέσινγκ χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε