Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Πατατοσαλάτα με μαγιονέζα

Πατατοσαλάτα με μαγιονέζα

Περιγραφή

Πατατοσαλάτα με αυγά, κάπαρη μαγιονέζα και γιαούρτι.

Συστατικά

  • 2 πατάτες μέτριες βρασμένες σε κυβάκια
  • 5 αγγουράκια σε βάζο κομμένα φετούλες
  • 1 κουταλιά κάπαρι
  • 3 αυγά βρασμένα σε κομματάκια
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • για το ντρέσινγκ
  • 3 κουταλιές γιαούρτι
  • 3 κουταλιές μαγιονέζα
  • λίγο λεμόνι
  1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε απαλά. (μίγμα 1)
  2. Ανακατεύουμε τα υλικά για το ντρέσινγκ.(μίγμα 2)
  3. Σε ένα άλλο μπωλ βάζουμε μία στρώση από το μίγμα 1 και καλύπτουμε με το μίγμα 2, συνεχίζουμε εναλλάξ μέχρι να τελειώσουν τα υλικά , αφήνοντας στο τέλος το ντρέσινγκ με τη μαγιονέζα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορείτε αν θέλετε να ανακατέψετε όλα τα υλικά μαζί χωρίς να το κάνετε σε στρώσεις, αλλά επειδή τα αυγά είναι ευαίσθητα μπορέι να διαλυθούν.

Σας προτείνουμε