Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Ρόκα με ανθοτυρομπαλάκια

Ρόκα με ανθοτυρομπαλάκια

Περιγραφή

Δροσερή σαλάτα με γαλλικό μαρούλι, ρόκα , ελιές και μπαλάκια ανθότυρου με άνηθο.

Συστατικά

  • γαλλικό μαρούλι
  • 2 κ.σ. ελιές πράσινες σε ροδέλες
  • 1 κ.σ. κάππαρη
  • ½ πιπεριά φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • για τα ανθοτυρομπαλάκια
  • 150 γρ ανθότυρο
  • λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • λίγο χοντρό αλάτι κατά βούληση
  • ελαιόλαδο
  • βαλσάμικο
  • αλάτι
  1. Ετοιμάζουμε τα ανθοτυρομπαλάκια. Λιώνουμε με το πιρούνι το ανθότυρο και προσθέτουμε τον άνηθο και το χοντρό αλάτι. Ανακατεύουμε και κάνουμε μπαλάκια.
  2. Πλένουμε τα λαχανικά, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε με τα χέρια μας. Τα στρώνουμε στη σαλατιέρα. Από πάνω βάζουμε τις ελιές , την κάππαρη , την πιπεριά και γύρω γύρω τα ανθοτυρομπαλάκια.
  3. Σε ένα βάζο προσθέτουμε ελαιόλαδο , βαλσάμικο και λίγο αλάτι , ανακατεύουμε και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Έτοιμη!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε