Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Ρόκα παρμεζάνα

Ρόκα παρμεζάνα

Περιγραφή

Αγαπημένη σαλάτα με υπέροχο ντρέσιγκ.

Συστατικά

  • 1/2 μαρούλι μικρό
  • 1/2 ματσάκι ρόκα
  • λίγα φύλλα σπανάκι
  • 5-6 λιαστές ντομάτες ή ντοματίνια
  • παρμεζάνα σε φλοίδες
  • καρύδια

           για το ντρέσιγκ

  • 4 κουταλιές σησαμέλαιο
  • 1 ½ κουταλιά μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 3 κουταλιές βαλσάμικο
  • αλάτι
  1. Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά μας.
  2. Τα κόβουμε με τα χέρια μας σε κομμάτια και τα στρώνουμε στη σαλατιέρα μας.
  3. Προσθέτουμε από πάνω τα ντοματίνια ή τις λιαστές ντομάτες ,την παρμεζάνα και τα καρύδια.
  4. Ετοιμάζουμε το ντρέσιγκ. Σε ένα σέικερ ή βάζο, βάζουμε όλα τα υλικά και ανακινούμε. Περιχύνουμε τη σαλάτα και απολαμβάνουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε