Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σαλάτα καλοκαιρινή

Σαλάτα καλοκαιρινή

Περιγραφή

Σαλάτα με καλοκαιρινά λαχανικά και υπέροχο ντρέσινγκ μουστάρδας.

Συστατικά

  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
  • 2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
  • 2 πιπεριές κομμένες σε κομμάτια

           Για το ντρέσινγκ

  • 1-2 κουταλιές μουστάρδα
  • 4-5 κουταλιές σησαμέλαιο
  • λίγο θυμάρι
  • ½ λεμόνι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι
  1. Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και από πάνω ρίχνουμε τα λαχανικά. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι και τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  2. Ψήνουμε τα λαχανικά μας στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
  3. Τα βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
  4. Ετοιμάζουμε το ντρέσιγκ. Σε ένα σέικερ χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Η ιδέα είναι της φίλης μου Έλενας.

Σας προτείνουμε